Nyhetsbrev från styrelsen

2023-04-14

 

Nyhetsbrev från styrelsen april 2023

Nya styrelsen är igång och har hunnit träffas två gånger. Det är spännande att se vilka härliga resurser som samlas för att bidra och lära känna varandra på nya sätt. Nyckeln till en framgångsrik styrelse och arbetsgrupp är olikheter och att var och en bidrar med just sitt intresse, sin kunskap, erfarenhet och sina ögon på verksamheten och där har vi fått en fin sammansättning.

Som vanligt har vi en spännande vår att se fram emot.
På tävlingssidan drar det ihop sig för Vårhoppet som går av stapeln 15 – 16 april. Ett fint tillfälle för klubben att arbeta tillsammans och samtidigt visa vår fina anda för de som kommer hit utifrån. Torsdagen på Kristi Himmelsfärd blir det dressyrtävling på klubbnivå och längre fram i vår blir det både Antikrundan och blåbärstävlingar.

Under påsken kommer den populära Knatteridningen igång igen. Sprid gärna detta till de du tror kan vara intresserade och vill du vara med och hjälpa till så prata med någon i personalen.

US har flera spännande aktiviteter på gång under våren bland annat i samarbete med Hööks. Håll utkik på anslagstavlan, på FB och på US Insta.

Nova åker nu till sin nya ägare i Kil och personalen tittar efter en ny häst. Vi håller tummarna för att det kommer någon som trivs bra hos oss. Kendal och Hibiskus är under utredning och vi hoppas att de snart blir friska så att de kan komma tillbaka in i verksamheten.

Inflationen fortsätter att stiga och kostnaderna att öka. Vi hoppas slippa höja avgifterna och bästa sättet för att undvika det är att alla hjälps åt med försäljning av lotter, kakor och annat som klubben anordnar och att baka till kafeterian vid tävlingar. Alla inkomster gör skillnad!

Under våren kommer vi också att sälja klubbkläder igen. Håll utkik på FB, Insta och anslagstavlan i stallet!

 

Jag önskar dig en fin vårtermin på Arvika Ridklubb!

Malin Linell, sekreterare i styrelsen