Startskottet – hoppning

2023-04-14

Startskottet – hoppning

Startskottet – hoppning är för dig som vill börja tävla eller precis har börjat. Du kommer få lära dig mer om hur du förbereder för tävling och vad som gäller på tävlingsplatsen.

Träff 1 Söndagen den 14 maj kl.10.00-14.00Plats: Rudskogens RyttarföreningFörberedelse för tävling både för ponnyn och ryttaren samt TR information.

Träff 2 Söndagen den 27 augusti kl.10.00-14.00Plats: Sunne RyttarföreningPå tävlingsplatsen, gå banan, hur en framhoppning fungerar och tävlingsmomentet.

Träff 3 Söndagen den 11 november kl.10.00-14.00Plats: Rudskogens RyttarföreningHär knyter vi ihop tävlingsåret med diskussioner inför nästa år. Hur vi lägger upp vinterträningen för att få hållbara hästar. Här väntar också en överraskning….

Ålder: 8-12 år

Kursledare: Sofia Karlsson, ridlärare SRL II och C-tränare i hoppning. Sofia arbetar som ridlärare på Sunne Ryttarförening och har även träningar för privatryttare.

Kostnad: 500kr för tre utbildningstillfällen, fika, lunch och en t-shirt.

Anmälan: via länken https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1750843 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast den 3 maj. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller.OBS! Viktigt att målsman står som fakturamottagareAnmälan är bindande, avanmälan efter sista anmälningsdag faktureras. Bekräftelse på att du fått en plats kommer löpande under anmälningstiden. Här kan du läsa mer om anmälan och avanmälan. Pdf, 122.6 kB.

Frågor: Kontakta kansliet varmland@ridsport.se