Presentation av styrelsen

Ordförande

Johanna Nilsson

Suppleanter

Therese Larsson
Ellis Room
Emma Magnusson

Vice ordförande

Anna Flank

US-ledamot

Idun Mellbin

Sekreterare

Malin Linell

US-suppleanter

Selma Hebeisen

Ordinarie ledamöter

Anders Ylén
Marie Adolfsson
Lars Alexandersson
Malin Wikström

Johanna Nilsson

Jag heter Johanna och jag är 37 år gammal.
Jag började rida på Arvika Ridklubb när jag var 6 år och har efter några års uppehåll hittat tillbaka till föreningen. Då jag startade min ”styrelsekarriär” som ordförande i ARK:s ungdomssektion när jag var 12 år gammal, kommer alltid ungdomsverksamheten ligga mig varmt om hjärtat. Sedan dess har uppdragen rullat på och jag har haft styrelseuppdrag inom så väl Svenska Ridsportförbundet, Värmlands Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna och Hammarö Ryttarförening. Idag är jag ledamot i Värmlands Ridsportförbund.
Jag jobbar som domstolshandläggare på Värmlands tingsrätt i Karlstad. När jag inte jobbar eller är på styrelsemöten så tävlar jag i musikquiz, bakar bullar eller träffar min familj och vänner.
Hoppas vi ses i stallet!

Idun

Jag heter Idun och har ridit på ARK ända sedan jag var 6 år gammal, alltså i snart 9 år. Min favorithäst är Carisma som jag rider 3 gånger i veckan vilket jag tycker är jättekul. Jag fyllde 15 år den 28 mars så jag är alltså född 2007. Mina stora intressen är att hoppa och även att rida dressyr☺️

Therese Larsson

Therese Larsson heter jag. Är 36 år och sitter som suppleant i styrelsen.
Började rida på ARK (igen) för drygt ett år sedan. Red när jag var yngre, men tog en liten paus på sisådär 20 år, efter en ofrivillig avsittning som gjorde mig en smula rädd ?
Idag rider jag i nybörjargruppen på torsdagar där jag utmanar min smula av rädsla alldeles lagomt mycket på trygga hästar.
Till vardags jobbar jag på Arvika Fastighets AB som enhetschef på städavdelningen.
Trivs jättebra på ARK och har från första stund upplevt en känsla av gemenskap!
Ska bli jättekul att få vara en del av ARKs arbete och ser fram emot att få lära känna ännu fler medlemmar!

Malin Linell

Jag heter Malin Linell, är 43 år och ny som sekreterare i styrelsen. Jag började rida som barn hemma i Helsingborg men slutade efter gymnasiet när jag flyttade till Arvika. Det skulle ta 20 år innan jag kom mig för med att kontakta Arvika Ridklubb, vilket skulle visa sig vara något av det bästa jag gjort. Det var 2017 och sen dess rider jag på ridskolan två gånger i veckan och stormtrivs bland alla fina hästar, vänner och personal. Jag ser fram emot att fortsätta det fina arbetet som tidigare styrelser för ARK har gjort och jag brinner särskilt för att alla medlemmar ska trivas och känna att Arvika Ridklubb är en öppen och tillgänglig verksamhet där vi hjälps åt och känner oss trygga.

Emma Magnusson

Hej! Emma Magnusson heter jag och är 21 år! Detta är mitt första år i styrelsen och det ska bli väldigt kul! Har tidigare suttit som ordförande i ungdomssektionen sen två år tillbaka.
Man kan säga att jag är uppväxt på Arvika ridklubb och har ridit där i 16 år.
Rider även två andra hästar strax utanför Arvika sen 8 år tillbaka.
Till vardags jobbar jag som undersköterska, fram till nyligen på nattpatrullen i Karlstad. Jag flyttade till Karlstad men red ändå lektion i Arvika på tisdagkvällar? Nu har jag flyttat tillbaka till Arvika igen!

Malin Wikström

Hej! Jag heter Malin Wikström, är 33 år och kommer från Säffle. Detta är mitt tredje år i styrelsen.
Jag är (tro det eller ej) utbildad florist, men fick höra att jag borde göra något som intresserar mig istället och fick en ansökningsblankett till Flyinges ”Unghästutbildare” ? Blev antagen och flyttade till Skåne. Fick anställning som beridare på HÄSTAK i Småland, och därefter hamnade jag i Arvika och jobbade med unghästar o tävlingshästar i Sunne under några år. Jag har ridit hela mitt liv, startat flertalet SM i både dressyr & hoppning på ponny samt tävlat 140-nivå på stor häst. Sålde min ”sista” tävlingshäst 2016 och blev gravid 2017. Hade då hästen Thelma i stallet för utbildning, och insåg ganska snart att jag inte var redo för livet utan ”egen” häst vilket resulterade i ett impulsköp och att Thelma numera bor i Gelax på ARK ??
Jag jobbar till vardags som personlig assistent, hoppar in som vikarie på ARK ibland, rider lite ridskolehästar samt håller träningar regelbundet.
Ni som sett mig i stallet vet att jag är snabb som en virvelvind ??
Det jag brinner mest för är tävlingsbiten; brukar vara tävlingsledare samt arrangera banhoppningsträningar & klubbtävlingar.
Jag är jätteglad att jag hamnade på Arvika Ridklubb – det är enligt mig en toppenklubb som håller hög standard, och jag trivs superbra med både hästar och människor! ??

Marie Adolfsson

Hej! Jag heter Marie Adolfsson jag är 54 år, detta är mitt tredje år i styrelsen, första året som suppleant, nu andra året som ledamot.
Jag är uppväxt med hästar, först och främst travhästar. Vid nio års ålder började jag att rida på ARK, sen ” tjatade” jag till mig en häst vid 12 årsålder( blev en travhäst som pappa skulle köra och jag rida)
Blev i stort sett bara ridning?
Sen efter jag fick barn tog deras intressen stor plats, så jag gjorde ett uppehåll på ca 20 år.

När jag fyllde 50 år fick jag några ridlektioner på ARK av pappa, så nu är jag fast igen.Rider måndagar, önskat att hinna rida mer.
Jobbar som undersköterska på Arvika Sjukhus, också ett yrke jag inte jobbat m på 20 år.
Till vardags träffar jag gärna familj och vänner, fixar i min sommarstuga,promenerar , motionerar i olika slags former.
Jag är oerhört stolt över att tillhöra ARK?
Bilden på mig och Daisy är från ARK’s hajk förra sommaren, wow vilken helg vi hade♥️

Anna Flank

Anna Flank heter jag, 45 år gammal och detta är mitt första år i styrelsen. I min ungdom satt jag i ungdoms sektionen eller junior styrelsen som det hette då.
Började rida här på ARK som barn och gjorde det ända tills jag tog studenten,efter ett år utomlands som au pair blev det blev det mest skogsridning i ett stall utanför stan. Började rida här på ARK igen för ca 3 år sedan efter ett långt uppehåll på ca 11 år, ångrar inte en sekund att jag började igen. Annars är jag även ponny mamma nu för tiden då dottern ärvt mitt intresse vilket är superkul så många timmar i stallet varje vecka ?

Ellis

Hej! Jag heter Ellis och har ridit på Arvika Ridklubb i två omgångar. Första gången när jag var i tonåren, och nu sedan 5-6 år tillbaka. Jag rider tre gånger i veckan på denna eminenta herre.
Jag trivs väldigt bra på ridklubben då det inte verkar finnas någon hejd på hur mycket man kan utvecklas som ryttare. Jag sitter i år som suppleant i styrelsen, och till vardags jobbar jag på sjukhuset här i Arvika. Pendlar just nu mellan Akutmottagningen och Dialysmottagningen.